Подстраници

Има някой, с когото можеш да говориш

Обади се на тел:
0895 107 905безплатно и в условията на пълна конфиденциалност ще Ви изслуша и отговори на въпросите Ви наш консултант!

Нашите консултанти отговарят на телефона от 15 до 19ч всеки делничен ден.
Вие разбира се можете да ни изберете по всяко друго време и ние ще Ви върнем обаждането, когато наш консултант е свободен на линия.
Можете да оставите съобщение на телефонния секретар или да ни изпратите sms
и ние ще Ви изберем тогава, когато предпочитате, в часовете между 15ч и 19ч всеки делничен ден.

За консултация:
center_insight@abv.bg

Адрес:

гр.София, жк Яворов
ул.Виктор Юго 6

Нова година - ново начало

new+you.jpg  

 

    Разпространена традиция по това време на годината е съставянето на списък - списък, съдържащ целите, които си поставяме и се надяваме да изпълним през новата година.

   Трябва да имаме предвид обаче че съвременното общество оказва влияние на индивидуалните ни цели. Например стремежът към съвършено тяло неминуемо дава своето отражение. Ето защо и двете най-популярни цели, които си поставяме, са именно "да вляза във форма" и "да се храня здравословно и по-малко".  Това пряко означава да загубим телесно тегло и да променим формата на тялото си.

   Загубата на тегло обаче не е образец за здраве. 90% от хората, стремящи се да отслабнат, се провалят в това, защото тялото им не го приема за естествено.

   Тези наши цели се оказват неблагоприятни за общото ни благосъстояние и са по-скоро вредни, отколкото полезни. Те всъщност са благодатна почва за възникването на нарушения в храненето и развиването на хранително разстройство.

   Изместването на фокуса от идеала за съвършено тяло към стремеж за общо благосъстояние и здраве е нещо безценно. Вслушвайте се в гласа и мъдростта на тялото си. Това ще насърчи доброто ви самочувствие и ще ви позволи да се наслаждавате на храната, вместо да я превръщате в свой враг.

   Тази година насочете целите си не към перфектен външен вид, а към здраве и вътрешен баланс.

   Честита Нова 2016 година!