Подстраници

Има някой, с когото можеш да говориш

Обади се на тел:
0895 107 905безплатно и в условията на пълна конфиденциалност ще Ви изслуша и отговори на въпросите Ви наш консултант!

Нашите консултанти отговарят на телефона от 15 до 19ч всеки делничен ден.
Вие разбира се можете да ни изберете по всяко друго време и ние ще Ви върнем обаждането, когато наш консултант е свободен на линия.
Можете да оставите съобщение на телефонния секретар или да ни изпратите sms
и ние ще Ви изберем тогава, когато предпочитате, в часовете между 15ч и 19ч всеки делничен ден.

За консултация:
center_insight@abv.bg

Адрес:

гр.София, жк Яворов
ул.Виктор Юго 6

ЕКИП

Кои сме ние?

   "Център ИНСАЙТ" беше създаден с цел подобряване на психичното здраве на хората в България. През юни 2013 г. в България беше д-р Рикардо Дале  Граве, Директор на Клиниката за нарушения в храненето и теглото "Вила Гарда" в Италия и автор на интензивна рехабилитационна програма за хора с телесно тегло значително под нормата. Проведен беше първи в страната семинар за 100 човека професионалисти от различни специалности от цяла България. С негова подкрепа създадохме "Център ИНСАЙТ" с общественополезната цел да се грижим за подобряване на психичното здраве, предотвратяване и преодоляване на проблемите с храненето и теглото.

   Екипът на Център ИНСАЙТ работи в тясно сътрудничество с организацията "Консултиране при хранителни разстройства" от гр. Берген, Норвегия. Това е организация с над 30 годишен опит в консултирането на хора с хранителни проблеми и нарушения в Норвегия. На 8 и 9 октомври беше проведено обучение в гр. София от Ирене Кинсвик и Лине Урведал. Норвежката организация продължава да работи съвместно с екипа на Център ИНСАЙТ като съветва и супервизира работата на екипа ежеседмично.

 

Д-р Антония Анастасова

dr.anastasova.jpg      

тел. 0889 802 774

Председател на Фондация "Център ИНСАЙТ" и координатор на Проект "Фреш старт за младежи с анорексия и булимия"; многобройни специализации и терапевтичен опит в областта на нарушения в контрола върху храненето – анорексия, булимия, тревожни разстройства при деца и възрастни, посттравматично стресово разстройство, зависимост към алкохол и дроги; клинична практика в Специализирана клиника за проблеми в храненето и телесното тегло "Вила Гарда", Верона, Италия, със супервизор Рикардо Дале Граве, октомври 2013г.; клинична практика като главен лекар в Специализирана клиника за хранителни разстройства в гр. Бодьо, Норвегия, септември, ноември 2013г.; психиатър, когнитивен психотерапевт, секретар и съучредител на Българска асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия виж още

 

Мирослава Кантутис

Mira 2.png

Сертифициран консултант по когнитивно-поведенческа терапия, магистър по клинична социална работа
Приемам работата си по проект „Фреш старт за младежи с анорексия и булимия“ като нова възможност пред себе си - да бъда полезна на страдащите от хранителни нарушения и техните близки и да помогна за разпространението на повече информация за тези толкова разпространени заболявания.
Лечението изисква компетентност, търпение, добро отношение и изграждане на доверие във връзката терапевт-клиент. Ние, от екипа на „Фреш старт за младежи с анорексия и булимия“ можем да ви ги предложим, не се колебайте да се свържете с нас!

 

dora_gospodinova.jpg

 Дора Добрева

Kонсултативен психолог – бакалавър по специалност Психология и магистър по консултативна психология от П.У. „Паисий Хилендарски. Обучавам се в школа по позитивна психотерапия и в школата по Когнитивно поведенческа терапия. Работя с хора с различни затруднения в поведението и адаптацията, тревожни разстройства, панически разстройства, ниска самооценка, затруднения в социалната адаптация, зловредни навици, пристрастеност, хранителни разстройства и др. Целта ми е всеки да получи подходяща по форма и скорост подкрепа, за да се справя успешно с предизвикателствата на всеки следващ ден.

 

Дафина Йотова

Dafi.png    

Магистър по психология, лицензиран когнитивно - поведенчески консултант.  Провежда индивидуални психологически консултации при: хранителни разстройства, депресия, панически атаки, тревожни разстройства, ниска самооценка, социални, лични, семейни и фамилни проблеми, групово консултиране за личностово израстване. Обучение от д-р Рикардо Дале Граве

 

Ирен Йончева

Завършила СУ „Свети Климент Охридски” със специалност Детско - юношеска психология и Социални дейности. Има специализации по когнитивно-поведенческа психотерапия, психодрама и схема терапия обучавана от д-р Петър Василев, Георги Антонов.

Татяна Георгиева

sv_tatiana_photo.png      

Консултант хранителни нарушения към Фондация "Център ИНСАЙТ". Специалност медицинска сестра, магистър на "Институт по медицина", Ростов на Дон, Русия, специалност психология от "Ростовски университет", Русия. Успешно преминато обучение от д-р Рикардо Дале Граве

 

Теодора Дончева

Teodora snimka.png

Консултант хранителни нарушения към Фондация "Център ИНСАЙТ". Бакалавър по психология с практика в социалните услуги. С интереси в областта на когнитивно-поведенческата и трансперсоналната психотерапия. Успешно преминала обучения за работа с нарушения в храненето.

"Изборите, които правим, са чудесен начин да научим нещо за себе си, което сме пропускали. Понякога просто е нужно някой да те подкрепи, за да видиш истините, които стоят пред теб."


 

 

Д-р Рикардо Дале Граве

riccardo dalle grave.jpg 

Супервизор  на проекта, ендокринолог и когнитивно-поведенчески терапевт, супервизор на Клиниките за хранителни нарушения в Осло и Берген, Норвегия. Член на изследоватеската група за хранителни разстройства към Оксфордски университет, Великобиритания. Директор на Клиника за нарушения в телесното тегло "Вила Гарда", Верона, Италия

 

 

Медицински екип

Д-р Митко Ригов 

 

 

Административен екип:

Красимира Джамбазка

Димитричка Димитрова-Илчова

 

Доброволци

Силвия Богданова

Стоил Райков

Пламена Петрова